Rokometni Klub Arcont Radgona

Aktualno

Proslava ob 60-letnici RK Arcont Radgona

16.10.2019

V soboto, 28.9.2019 je bila v prostorih OŠ Gornja Radgona svečana proslava ob 60-letnici RK Arcont Radgona. Zbrane goste je najprej pozdravil predsednik RK Arcont Radgona Sašo Rauter, nato pa sta jih nagovorila župan Občine Gornja Radgona Stanislav Rojko ter generalni sekretar Rokometne zveze Slovenije Goran Cvijič.

Po uvodnih pozdravih in nagovorih se je častni član kluba Brane Klun sprehodil po kronologiji radgonskega rokometa od začetkov pa do današnjih dni.

Sledila je podelitev pisnih priznanj in zahval, zlatih, srebrnih in bronastih plaket ter naziva »častni član RK Arcont Radgona«.

Prireditev, ki jo je vodila moderatorka Breda Žunič, sta glasbeno obogatila Tamburaška skupina KD Peter Dajnko Črešnjevci in Martin Šijanec z igranjem na harmoniko.

Ob jubileju je izšel tudi obsežen bilten.

 

Prejemniki priznanj ob 60-letnici RK Arcont Radgona

PISNO PRIZNANJE

Pisna priznanja prejmejo posamezniki, ki so s svojim delom ali igranjem pripomogli, da radgonski rokomet danes proslavlja tako visok jubilej.

Dosedanji predsedniki društva

Milan Kurbus 
Tonček Mlinarič 
Andrej Husar 
Zvone Benko 
Konrad Niderl 
Sašo Rauter 

Ostali prejemniki

Robert Črnčec 
Franc Fajfar 
Damir Hribar 
Branko Klun 
Boštjan Zorko 
Maja Žinkovič 
Matej Žinkovič 
Aljaž Žunič 
Matevž Žunič 


PISNA ZAHVALA

Občine in šole

Pisno zahvalo prejmejo občine in šole, ki so s svojim delovanjem pripomogli, da radgonski rokomet danes proslavlja tako visok jubilej.

Občina Gornja Radgona
Občina Sv. Jurij ob Ščavnici
OŠ Gornja Radgona
OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici

Sponzorji in donatorji

Pisno zahvalo prejmejo podjetja in podjetniki, ki so finančno, materialno ali s svojimi storitvami pripomogli, da radgonski rokomet danes proslavlja tako visok jubilej.

Arcont d.d.
Radenska d.o.o.
Avto Müler, Robert Müler s.p.
Avtobusni prevozi in turistična agencija Dejan Dvoršak s.p.
Čeplak vulkanizerstvo d.o.o.
Dosor d.o.o.
Medicop d.o.o.
Radgonske gorice d.o.o.
Reflex d.o.o.
Var d.o.o.

Novinarji in dopisniki

Pisno zahvalo prejmejo novinarji in dopisniki, ki so s svojim dolgoletnim delovanjem pripomogli, da je o radgonskem rokometu bila obveščena širša javnost.

Oste Bakal 
Tonček Gider
Dani Mauko


BRONASTA PLAKETA

Bronaste plakete prejmejo posamezniki za zasluge in dosežke v desetletnem časovnem obdobju ali za izjemne tekmovalne dosežke, igralcem, trenerjem ter rokometnim delavcem, ki delujejo v klubu. S svojim delom so pripomogli, da radgonski rokomet danes proslavlja tako visok jubilej.

Blaž Bratkovič 
Jure Kocbek 
Andreja Pintarič 
Breda Žunič 

Bronaste plakete prejmejo podjetja za dolgoletno sponzorstvo oz. donatorstvo. Pripomogla so, da radgonski rokomet danes proslavlja tako visok jubilej.

Transpak d.o.o.
Zavarovalnica Sava d.d.


SREBRNA PLAKETA

Srebrne plakete prejmejo posamezniki za zasluge in dosežke v petnajstletnem časovnem obdobju ali za izjemne tekmovalne dosežke, igralcem, trenerjem ter rokometnim delavcem, ki delujejo v klubu. S svojim delom so pripomogli, da radgonski rokomet danes proslavlja tako visok jubilej.

Roman Bratkovič 
Robert Breznik 
Franc Jeklar 
Luka Klun 
Marko Pintarič 
Sašo Rauter 
Borut Vereš 
Darko Zorko 
Boštjan Žinkovič

 

ZLATA PLAKATA

Zlate plakete prejmejo posamezniki za zasluge in dosežke v petindvajsetletnem časovnem obdobju ali za izjemne tekmovalne dosežke, igralcem, trenerjem ter rokometnim delavcem, ki delujejo v klubu. S svojim delom so pripomogli, da radgonski rokomet danes proslavlja tako visok jubilej.

Davorin Holc 
Niko Klun 
Branko Kurbus 
Milan Kuzmič 
Peter Trbuc 


ČASTNI ČLAN

Naziv "častni član RK Arcont Radgona" je priznanje posamezniku za izjemne zasluge in dosežke za delo na tekmovalnem, strokovnem in organizacijskem področju ter za izredne zasluge.

Zvone Benko